Роси Георгиева – консултант по онлайн брандинг, фейсбук специалист и обучител.

 

Здравейте, аз съм Роси Георгиева – консултант по онлайн брандинг, фейсбук специалист и обучител.

Вече над 8 години трупам опит в управление на Фейсбук страници за Бизнеса, както и водене на лекции, обучения и семинари по теми като Фейсбук маркетинг и реклама с цел популяризиране и продажби, Инстаграм влияние и реклама, Онлайн Брандинг, развиване на личния бранд / марка, Дигитален маркетинг, Презентационни умения, влиятелно съдържание, което ангажира нашите последователи и ги превръща в клиенти.

Ето какво казват за мен на професионално ниво:

„Роси Георгиева води корпоративни и индивидуални обучения, и семинари на тема фейсбук и инстаграм реклама, онлайн брандинг, развитие на личния бранд (марка) и презентационни умения.

Обученията, които провежда са на български, английски и гръцки език.

Има опит в управлението на рекламни кампании и развитие на бранд онланн във Фейсбук и Инстаграм за САЩ, Англия, Гърция, Кипър и България.

Завършила е средно образование на о-в Кипър, а висшето й образование е специалност „Маркетинг“.

Била е гост-лектор в много университети, а тази година ще води самостоятелно отделна дисциплина по “Social media marketing” във ВУЗФ – СОФИЯ.

Собственик и управител на бутикова агенция за дигитален маркетинг Фейс Профитс.

Помогнала е на много бизнеси в най-различни сфери да увеличат продажбите си и разпознаваемостта си през социалната мрежа Фейсбук.

Фейс Профитс предлага изработка на маркетинг стратегии и концепции, изработка на уебсайт/онлайн магазин, графичен и уеб дизайн, имейл маркетинг, развитие на бранда в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.”

Малко повече за постиженията ми тази година:

🌺Грабнах първата награда“ Бизнес жена на годината – Златно токче“ в категория Фейсбук Маркетинг.

🌺Създател съм на чисто новия онлайн курс „Името ти може да продава“. Много подходящ за всички, интересуващи се от темите по-горе, както и подходящ за всеки, който иска да използва момента да се развива и да черпи от най-добрите канали за намиране на клиенти и случване на продажби  – социалните мрежи. Повече за курса може да видите тук: www.rosygeorgieva.com/social-products/името-ти-може-да-продава-онлайн-курс

Освен всичко това, обичам да изразявам емоциите си чрез работата си и това често се вижда зад думите и визиите, които използвам, за да брандирам правилно проектите си.

Моята основна работа е свързана с няколко дейности:

-Да помагам на бизнеса да достига своите потенциални и реални клиенти в социалната мрежа Фейсбук и Инстаграм, чрез създаване на качествено съдържание, което да предава правилното послание, както и чрез управлението на платени рекламни кампании в социалните мрежи. Това съчетавам с цялостния онлайн брандинг на бизнеса/дейността.

Отделяме специално внимание на уебсайта, визиите, видео съдържанието, имейл маркетинга ;

-Да помагам на бизнеса да управлява самостоятелно своя фейсбук и инстаграм маркетинг, чрез индивидуални, корпоративни обучения и консултации;

-Да организирам и участвам събития по теми, свързани с  фейсбук маркетинг, онлайн брандинг и презентационни умения.

-Да гостувам като лектор на университети и други мероприятия.

Вече имам проведени десетки обучения и семинари – индивидуални, корпоративни и пред по-голяма аудитория, които имат за цел да помогнат на бизнеса да управлява самостоятелно своя Фейсбук маркетинг и онлайн присъствие. Много се радвам, че през последната година имах честта да говоря пред толкова много хора и да изживея емоции, които до сега не съм изпитвала. И най-важното – да се науча да владея аудитории на различни възрасти (между 18 и 60) и с различни разбирания за маркетинг и бизнес. Безспорно това е едно от нещата, с които се гордея.

Радвам се, че се научих и на най-важното – да превръщам всяко обучение и лекция в диалог и преживяване. Такова, каквото да те разтърси и трансформира.

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Изпратете запитване ТУК![/ap_tagline_box]

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]МЕДИИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО И РОСИ ГЕОРГИЕВА[/ap_tagline_box]

Интервю в списание “Икономика”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Да си говорим реално. Да си говорим с факти. И да забравим за фантазиите.

Здравей, аз съм Роси Георгиева и съвсем не искам да те заблуждавам. Тази консултация няма да реши всичките ти проблеми и ти няма да станеш милионер от нея. Но това, което ще разбереш е жизненоважно за твоето развитие във Фейсбук, защото ще откраднеш 5 години от моя опит в сферата на Фейсбук за Бизнеса. Видяла съм успехи, видяла съм провали. Научила съм неща, които ще се радвам да ти споделя възможно най-скоро. Аз не съм най-великият гуру в сферата. Аз съм просто човек с опит, който е видял много и умее да го предава информацията лесно и ясно, така че да работи за теб и твоя бизнес.”

 

Гост в предаването “Резонанс”

Как да спечелим сърцето на публиката? Умението да презентираш и силата на социалните мрежи. Гост съм в предаването “Резонанс”.

 

 

 

 

Гост в предаването “На Кафе” по тема “Презентационни умения”

 

 

 

 

                                                                      

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Организатор и водещ на събитието “Вдъхновяваща вечер с Михаела Филева”

 

 

Лектор в УНСС “Университет по национално и световно стопанство”, София

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лектор във ВУЗФ, “Висше училище по застраховане и финанси”, София

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лектор в “Икономически университет”, Варна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лектор на практически обучения за Фейсбук Маркетинг – Пловдив

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Какво предлагаме?

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”] ЦЯЛОСТНА МАРКЕТИНГ КОНЦЕПЦИЯ ЗА БИЗНЕСА[/ap_tagline_box]

– Изготвяне на стратегическо маркетингово и имиджово планиране на корпоративно и личностно ниво;

– Изграждане на цялостни маркетингови и корпоративни стратегии за развитие на бизнес, марка или продукт;

– Разработване на различни комуникационни канали, необходими за целите на вашия бранд или бизнес – сайт, ФБ страници, имейл кампании;

– Имиджово налагане на марка чрез средствата на ПР-а;

– Медийни кампании – планиране и реализация;

– Цялостно изграждане на личностен имидж на бизнес, светски и политически личности – публично поведение и говорене, подготовка за медийни участия, подготовка на речи и интервюта;

– Планиране и реализация на ПР кампании;

– Цялостна подготовка на бизнес форуми, концерти, изложби, социални и благотворителни кампании

– Подготовка за участие на различни марки и бизнеси в изложения – цялостно позициониране, рекламни и комуникационни материали;

– Маркетинг и ПР консултации по различни евро проекти, зелени, социални проекти и кампании, социални каузи, дарителски кампании;

Всяка една от изброените услуги, може да се предложи под формата на консултация и/или разписана концепция, която да приложите за Вашия бизнес или проект.
Освен разписване и презентиране, всяка една от услугите може да бъде изпълнена от нашия екип. 

За да сме сигурни, че сме подходящия екип за вашия проект и бизнес, свържете се с нас, за да научим повече и да обсъдим подробностите. 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Изпратете запитване ТУК![/ap_tagline_box]      

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ СТРАТЕГИИ, КОНСУЛТАЦИИ и ОБУЧЕНИЯ[/ap_tagline_box]

Фейсбук страницата не е самоцел. Тя е средство! Мисията ни НЕ е да създаваме многохилядни бази фенове и стотици лайкове под всеки пост. Става дума за друго:


ДА ОТВОРИМ ПОТЕНЦИАЛА НА ВСЕКИ БИЗНЕС, дори и по-малкия – да създаваме лоялна база от клиенти, да позиционираме бизнеса по-най-добрия начин сред конкурентите и пазара като цяло, и да му помагаме в осъществяването на реални продажби! 

1. Фейсбук маркетинг консултация  – предварително се запознаваме със ситуацията на Вашия бизнес и момент на развитие във Фейсбук, за да можете да получите максимума по време на самата консултация.

2. Индивидуално Фейсбук маркетинг обучение – съобразено с Вашите нужди и ниво, по предварително изготвен план и програма.

3. Корпоративно Фейсбук маркетинг обучение – съобразено с нивото и нуждите на Вашия екип, по предварително изготвен план и програма.

4. Инстаграм маркетинг консултация – предварително се запознаваме със ситуацията на вашия бизнес и момент на развитие в Инстаграм, за да можете да получите максимума по време на самата консултация.

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ СТРАТЕГИИ – УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС СТРАНИЦИ, СЪЗДАВАНЕ НА ИНТЕРАКТИВНО СЪДЪРЖАНИЕ, УПРАВЛЕНИЕ НА РЕКЛАМИ[/ap_tagline_box]


1. Стратегия, идеи и/или план за Вашата Facebook Бизнес страница и кампания – разписване и презентиране на подробен план за действие.

2. Създаване на съдържание и управление на Facebook Бизнес страници – изработка на съдържание за фейсбук страницата Ви, комуникация с потенциалните клиенти, създаване и поддържане общата визия и информация на страницата.

3. Създаване, настройка и оптимизиране на Facebook реклами.

4. Изработка на табове и игри във Фейсбук, съобразно целите на бизнеса.

5. Цялостна онлайн маркетинг стратегия – разписването на идеи и тяхното имплементиране в различни маркетингови канали.

 

               [ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Изпратете запитване ТУК![/ap_tagline_box]      

 

 

 

Фирма: „Фейс Профитс ЕООД“
Собственик и управител: Росица Георгиева

11751049_10206513527729484_477597057_n (2)

 

2 thoughts on “Роси Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *