Последвай ме

услуги
PR УСЛУГИ И КОНСУЛТИРАНЕ

Единственият начин да успеете, е да бъдете забележим и за да се говори за вас.

Сет Годин – един от най-успелите рекламисти на световно ниво!

Името може да продава. За целта е необходим правилен подход, думи, послания, визия, усещане и професионализъм.

Независимо дали сте бизнес, компания за продукти или човек, който застава с лицето и гради своето име.

Разпространението на вашето име и дейност сред пространството е това, което носи клиенти и възможности – независимо от ситуацията и пазара.

Това работи в краткосрочен и дългосрочен план. Всеки има нужда от правилно позициониране в медийното пространство.

Изграждане на имидж и популяризиране – медии – телевизия, радио, издания.

 • 😍Определяне на цели и желани резултати – коментираме ситуацията тук и сега.
 • 😍Анализ на ситуацията – степен на популярност и желан резултат, спрямо сферата, в която се развивате и възможностите, с които разполага бизнесът / личността. Оценка.
 • 😍Консултиране относно посоката и нуждите на бизнеса или дейността.
 • 😍 Отразяване в медийното пространство – телевизия (Най-актуални предавания и телевизионни канали и такива, съобразени с дейността ви. Без ограничения.)
 • 😍 Отразяване в медийното пространство – радио – (Най-актуални предавания и радио канали и такива, съобразени с дейността ви. Без ограничения.)
 • 😍 Отразяване в печатни медии, специализирани издания и онлайн издания – съобразени с Вашия бизнес / дейност.
 • 😍 Популяризиране сред МАЩАБНИ ивенти с голям достъп на аудитория, медийно отразяване и известни личности от високо ниво в сферата на спорта, музиката и др. Сред възможностите са включени звезди от българския шоубизнес, както и такива прославили България по целия свят.
 • 😍 Разписване на цялостна стратегия при нужда и желание от дългосрочно партньорство.

Изграждане на имидж и популяризиране онлайн – управление на онлайн репутацията.

 • 😍Изграждане на ПЛАН – СТРАТЕГИЯ за актуализиране на профилите в социалните мрежи – консултация и / или изпълнение;
 • 😍Идеи за генериране на новини, създаване на положителна репутация, положителен PR – с какво и как можете да бъдете популярен?
 • 😍Адаптиране на съдържанието в социалните мрежи и корекция на всичко ненужно до момента, акцентиране на вече новия подход и фокус;
 • 😍Създаване и актуализиране на профилите и сайта с креативно и подходящо PR съдържание, съобразено с Вас и Вашата дейност;
 • 😍Подбор на правилните визии и послания, с които да достигнем до сърцето на аудиторията;
 • 😍Избор на фотограф и/или видео за генериране на правилното съдържание, което да бъда използвано и адаптирано за различните канали и Вашите социални профили – Фейсбуk, Инстаграм, Тик-ток, Youtube, Уебсайта, медиите;
 • 😍Управление на рекламни кампании – за Фейсбук и Инстаграм, уебсайта. С цел достигане до голяма аудитория и изграждане на имидж сред потенциалните нови клиенти, както и сред тези, които са чували за Вас.

“Здравей, аз съм Роси Георгиева и вече близо 10 години работя за себе си. Моята дейност се е разпростряла в сферата на маркетинга. Обожавам писането и съм добра в това.

И не само….

Аз съм онлайн брандинг консултант и фейсбук маркетинг специалист. Прилагам знанията си за цялостния маркетинг в моята дейност, както и за дейностите, и бизнесите на моите клиенти.

Заедно с моя екип съчетаваме PR активности, маркетинг и реклама в социалните мрежи, изработка на уебсайт, имейл маркетинг, google реклама, правилно визуализиране и всичко необходимо, за да представим марката или личността в най-добрата светлина.

Доста съм искрена и всеки, който е работил с мен знае, че не спестявам истината и гледната си точка. Ще се радвам да “разкостим” ситуацията, в която си и да стигнем до правилните решения и следващата стъпка в твоето популяризиране, бизнес и живот.”

🏆Бизнес Жена на годината в категории – “фейсбук маркетинг” и “маркетинг и реклама”

🏆Води корпоративни и индивидуални обучения на тема “Името ти може да продава”, “Как да се продавам уверено”, “Превърни страстта си в печеливша дейност” фейсбук и инстаграм реклама, онлайн брандинг и презентационни умения.

🏆Била е гост-лектор в много университети и на много събития в България, а ВЕЧЕ и преподавател в отделна дисциплина по “Social media marketing” във ВУЗФ – СОФИЯ.

🏆Собственик и управител на бутикова агенция за дигитален маркетинг Фейс Профитс.

🏆Помогнала е на много бизнеси в най-различни сфери да увеличат продажбите си и разпознаваемостта си онлайн.

🏆Фейс Профитс предлага изработка на маркетинг стратегии и концепции, изработка на уебсайт/онлайн магазин, графичен и уеб дизайн, имейл маркетинг, развитие на бранда в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

PR УСЛУГИ И КОНСУЛТИРАНЕ ИЗГРАЖДАНЕ НА ИМИДЖ И РЕПУТАЦИЯ - МЕДИИ И ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО

Подходящо за малък, среден и голям бизнес.
Подходящо за личности, консултанти, компании, брандове, физически обекти и др.

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Свържете се с мен за конкретно предложение и програма! Съобразено с вашия бизнес/дейност!