Последвай ме

услуги
Фейсбук/Инстаграм - реклама, стратегии

✅Фейсбук и Инстаграм стратегии.

✅Управление на Facebook за бизнеса, създаване на интерактивно съдържание.

✅Създаване и управление на Facebook реклама и Instagram реклама.

Ето какво предлагаме. Може да изберете един или няколко варианта, в зависимост от Вашите нужди:

1. Стратегия, идеи и/или план за Вашата Facebook / Фейсбук Бизнес страница – разписване и презентиране на подробен план за действие;

2. Стратегия, идеи и/или план за Вашата онлайн маркетинг кампания – разписване и презентиране на подробен план за действие;

3. Създаване на съдържание и управление на Facebook /Фейсбук Бизнес страници – изработка на съдържание за фейсбук страницата Ви, комуникация с потенциалните клиенти, създаване и поддържане общата визия и информация на страницата.
Обръщаме специално внимание на уебсайта и имейл стартегията Ви, както и други онлайн маркетинг инструменти, които ползвате, защото те трябва да работят в синхрон.

4. Създаване, настройка и оптимизиране на Facebook / Фейсбук реклами.
Обръщаме специално внимание на уебсайта и имейл стратегията Ви, както и други онлайн маркетинг инструменти, които ползвате, защото те трябва да работят в синхрон.

5. Създаване на съдържание и управление на Instagram /Инстаграм за бизнеса – изработка на съдържание за инстаграм акаунта Ви, комуникация с потенциалните клиенти, създаване и поддържане общата визия и информация на бизнес профила.
Обръщаме специално внимание на уебсайта и имейл стратегията Ви, както и други онлайн маркетинг инструменти, които ползвате, защото те трябва да работят в синхрон.

6. Създаване, настройка и оптимизиране на Instagram / Инстаграм реклами.
Обръщаме специално внимание на уебсайта и имейл стратегията Ви, както и други онлайн маркетинг инструменти, които ползвате, защото те трябва да работят в синхрон.

7. ВИДЕО маркетинг за социалните мрежи – изработка на видео визитки, слайд шоу и видео, подходящо за Вашия youtube канал и официален уебсайт.

И нещо още по-мащабно...

Цялостна онлайн маркетинг стратегия:

Разписването на идеи и тяхното имплементиране в различни маркетингови канали.
Това може да включва:
– изработка и поддръжка на уебсайт или онлайн магазин
– генериране на съдържание за блога на Вашия уебсайт
– имейл маркетинг – копирайтинг и управление на контакти
– поддръжка на Фейсбук Бизнес страници и Инстаграм профили
– изработка на видео, което да покаже лицето на Вашия бизнес

Тези услуги за подходящи за – предприемачи, малък, среден и голям бизнес, при продажба на услуги, продукти или развиване на личен бранд!

ЗАЩО ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ?

СПОР НЯМА – социалните мрежи са любимото занимание на хората, в това число на потенциалните ни и реални клиенти. Вашите клиенти са онлайн. Постоянно. Но преди това, да ви попитам…

Дали тези СИТУАЦИИ са ви до болка познати?
– боите се, че кризата ще се отрази и на вас,
– страхувате се, че конкуренцията печели част от вашите клиенти,
– чувствате, че колкото и да опитвате с флаери, плакати, банери и обяви, срещи на живо, събития, някак не успявате да привлечете трайно хората при себе си,
– натоварвате се при мисълта, че трябва да инвестирате част от трудно спечелените си пари за реклама, за която не сте сигурни, че ще има желания ефект,
– иска ви се да привличате внимание и добивате популярност на възможно НАЙ-НИСКА ЦЕНА,
– да не разчитате само на отстъпки и промоции, а на фенове, които ви обичат и сами се връщат при вас отново и отново,
– мечтаете да продължавате да жънете ползите дълго след проведена кампания, без да влагате допълнителни средства …

– желали сте да развивате профилите и страниците си самостоятелно, но ви отнема много времезатруднявате се да мислите идеи и го правите с огромни усилия и нежелание,
– тревожите се, че колкото и усилия да полагате, сами не успявате да управлявате ефективно фейсбук рекламата си
– изпитвате недоволство, че попадате на интересни реклами от други страници, забавно и интерактивно съдържание на конкуренти, които имат лайкове, коментари и клиенти от социалните мрежи, а при вас това не работи?!

Разпознавате ли част или, може би, дори всички от тези емоции?

Ако, да, значи сте на правилното място, защото аз и моят екип можем да ви помогнем в това начинание! 

ИСТИНАТА Е, ЧЕ В МОМЕНТА НЯМА ПО-ЕФЕКТИВЕН, ПО-ИЗГОДЕН, С ПО-ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ КАНАЛ, ЧРЕЗ КОЙТО ДА СИ ОСИГУРИТЕ КЛИЕНТЕЛАТА И БИЗНЕСА, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕТЕ.

Ето интересните тенденции на съвремието, които са факт:
1) Докато потребителите бягат от флаерите на улицата, те нямат търпение да влязат във фейсбук и инстаграм
2) Докато всички други средства звучат като реклама, във фейсбук можете да говорите с хората, да ги забавлявате, провокирате, задържате вниманието им ЕЖЕДНЕВНО
3) Докато при други кампании предизвиквате ефект в началото, който постепенно отминава и отмира, във фейсбук получавате точно обратното – лавинообразно засилване на популярността и вниманието във времето…

Мога да продължа да изреждам до безкрай. Но основното послание остава едно и също:
Ако знаете как правилно да насочите усилията си във фейсбук, как прецизно да таргетирате потребителите, как да построите рекламите си и как да ги оптимизирате с времето РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОЖЪНЕТЕ ЩЕ НАДМИНАТ И НАЙ-СМЕЛИТЕ ВИ ОЧАКВАНИЯ.
Без значение колко голям или малък е бизнесът ви, можете да превърне вашата фейсбук страница от шарено място с няколко десетки или стотици фена в ПЛАТФОРМА ЗА РАЗРАСТВАНЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС И ПЕЧАЛБА.

Здравейте, аз съм Роси Георгиева – консултант по онлайн брандинг, фейсбук специалист и обучител.
През последните години се превърнах в презентатор на теми като
– фейсбук маркетинг
– маркетинг на съдържанието
– онлайн брандинг и презентационни умения.

Собственик на бутикова агенция за фейсбук маркетинг – Фейс Профитс.

Една от основните ми дейности всеки ден е управлението на Фейсбук страници за конкретни Бизнеси – аз и моят екип създаваме адекватно съдържание, което да го брандира и да изпраща точните послания до точните потенциални и реални клиенти на бизнеса в мрежата Фейсбук и Инстаграм. 

2.Освен това с моя екип създаваме, управляваме и оптимизираме фейсбук реклами, които са в синхрон с бизнес и цялостната маркетинг стратегия на тези, които избират да ни се доверят.

Нашата роля е подпомогнем популяризирането им в социалната мрежа, както и продажбите на конкретни продукти, услуги или личен бранд.

Работила съм и с много личности по тяхното индивидуално представяне в мрежата. Оказа се доста интересно предизвикателство.

След повече от 8 години работа по различни бизнес страници във Фейсбук, разбрах, че най-добрата формула за успешен проект е съчетанието на моите умения и знания за Фейсбук, с мисията и стойносттa, на вашия продукт или услуга.

Всичко, което прилагам и препоръчвам на всеки един бизнес, избрал да ми се довери, е тествано и видяно в практиката. Разбира се, не се пропускат тенденциите, както и разработването нови и универсални стратегии, подходящи за различните продукти и услуги.

С моите колеги и партньори, избираме да покажем човешката страна на бизнеса, като освен продуктите и услугите, комуникираме неговата мисия, убеждения, ценности и принципи.

Отзиви

"Роси има уникалното умение да влезе "под кожата" на всеки бизнес и знае как да направи точно така, че Facebook да започне да работи за него. И е повече от страхотно, когато този бизнес е твоят ."

По-атрактивна визия. По-голяма разпознаваемост. Висока ангажираност. Лоялни клиенти.

Facebook е навик, в който бизнесът може да се внедри. Това е най-голямата рекламна платформа, която присъства в ежедневието на хората. И най-евтиният канал за реклама, който конкурира националните радиа и телевизии по света днес. Никой не отива във Facebook, не включва телевизора или радиото, за да купува продукти или да използва услугите ви. Но вашите клиенти са във Facebook. Разбирането за това къде са насочени погледите им и какви са техните навици, позволява да издялате правилното послание към правилната група от хора, привличайки повече клиенти с по-малко разходи!
Инстаграм е следващата социална мрежа, популярна в България. И не само. Тя може да послужи като мощен инструемнт, част от стратегията на вашия онлайн маркетинг.
Съчетанието между двете платформи изисква съображения с пазара, вашите дългосрочни цели и с потенциалните ви клиенти.

Тези услуги за подходящи за – предприемачи, малък, среден и голям бизнес, при продажба на услуги, продукти или развиване на личен бранд!

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Свържете се с мен за конкретно предложение и програма! Съобразено с вашия бизнес/дейност!