Какво предлагаме?

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”] ЦЯЛОСТНА МАРКЕТИНГ КОНЦЕПЦИЯ ЗА БИЗНЕСА[/ap_tagline_box]

– Изготвяне на стратегическо маркетингово и имиджово планиране на корпоративно и личностно ниво;

– Изграждане на цялостни маркетингови и корпоративни стратегии за развитие на бизнес, марка или продукт;

– Разработване на различни комуникационни канали, необходими за целите на вашия бранд или бизнес – сайт, ФБ страници, имейл кампании;

– Имиджово налагане на марка чрез средствата на ПР-а;

– Медийни кампании – планиране и реализация;

– Цялостно изграждане на личностен имидж на бизнес, светски и политически личности – публично поведение и говорене, подготовка за медийни участия, подготовка на речи и интервюта;

– Планиране и реализация на ПР кампании;

– Цялостна подготовка на бизнес форуми, концерти, изложби, социални и благотворителни кампании

– Подготовка за участие на различни марки и бизнеси в изложения – цялостно позициониране, рекламни и комуникационни материали;

– Маркетинг и ПР консултации по различни евро проекти, зелени, социални проекти и кампании, социални каузи, дарителски кампании;

Всяка една от изброените услуги, може да се предложи под формата на консултация и/или разписана концепция, която да приложите за Вашия бизнес или проект.
Освен разписване и презентиране, всяка една от услугите може да бъде изпълнена от нашия екип. 

За да сме сигурни, че сме подходящия екип за вашия проект и бизнес, свържете се с нас, за да научим повече и да обсъдим подробностите. 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Изпратете запитване ТУК![/ap_tagline_box]      

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ СТРАТЕГИИ, КОНСУЛТАЦИИ и ОБУЧЕНИЯ[/ap_tagline_box]

Фейсбук страницата не е самоцел. Тя е средство! Мисията ни НЕ е да създаваме многохилядни бази фенове и стотици лайкове под всеки пост. Става дума за друго:


ДА ОТВОРИМ ПОТЕНЦИАЛА НА ВСЕКИ БИЗНЕС, дори и по-малкия – да създаваме лоялна база от клиенти, да позиционираме бизнеса по-най-добрия начин сред конкурентите и пазара като цяло, и да му помагаме в осъществяването на реални продажби! 

1. Фейсбук маркетинг консултация  – предварително се запознаваме със ситуацията на Вашия бизнес и момент на развитие във Фейсбук, за да можете да получите максимума по време на самата консултация.

2. Индивидуално Фейсбук маркетинг обучение – съобразено с Вашите нужди и ниво, по предварително изготвен план и програма.

3. Корпоративно Фейсбук маркетинг обучение – съобразено с нивото и нуждите на Вашия екип, по предварително изготвен план и програма.

4. Инстаграм маркетинг консултация – предварително се запознаваме със ситуацията на вашия бизнес и момент на развитие в Инстаграм, за да можете да получите максимума по време на самата консултация.

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ СТРАТЕГИИ – УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС СТРАНИЦИ, СЪЗДАВАНЕ НА ИНТЕРАКТИВНО СЪДЪРЖАНИЕ, УПРАВЛЕНИЕ НА РЕКЛАМИ[/ap_tagline_box]


1. Стратегия, идеи и/или план за Вашата Facebook Бизнес страница и кампания – разписване и презентиране на подробен план за действие.

2. Създаване на съдържание и управление на Facebook Бизнес страници – изработка на съдържание за фейсбук страницата Ви, комуникация с потенциалните клиенти, създаване и поддържане общата визия и информация на страницата.

3. Създаване, настройка и оптимизиране на Facebook реклами.

4. Изработка на табове и игри във Фейсбук, съобразно целите на бизнеса.

5. Цялостна онлайн маркетинг стратегия – разписването на идеи и тяхното имплементиране в различни маркетингови канали.

 

               [ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Изпратете запитване ТУК![/ap_tagline_box]         

Какво казват клиентите за Face Profits? www.rosygeorgieva.com
Представени бизнеси във видеото:
1.”Какао” – Подаръци от шоколад ръчна изработка – www.kakao-bg.com
2.Магазинче за Щастие – магазинче за ръчноизработени бижута – www.unikalna.eu
3.Дамски клуб “Бизнес на високи токчета” – www.clubvisokitokcheta.bg  

 Защо Facebook?

СПОР НЯМА – фейсбук е любимото социално занимание на обществото. Вашите клиенти са тук.
Но може ли действително да даде на бизнеса ви онази стабилност и сигурна клиентела, за които мечтаете? Или възможностите са силно надценявани?

Преди да отговорим помислете – кои от следните чувства са ви до болка познати:
– боите се, че кризата ще се отрази и на вас,
– страхувате се, че конкуренцията печели част от вашите клиенти,
– чувствате, че колкото и да опитвате с флаери, плакати, банери и обяви, някак не успявате да привлечете трайно хората при себе си,
– че трябва да инвестирате част от трудно спечелените си пари за реклама, за която не сте сигурни, че ще има желания ефект,
– иска ви се да привличате внимание и добивате популярност на възможно най-ниска цена,
– да не разчитате само на отстъпки и промоции, а на фенове, които ви обичат и сами се връщат при вас отново и отново,
– мечтаете да продължавате да жънете ползите дълго след проведена кампания, без да влагате допълнителни средства …

Разпознавате част или, може би, дори всички от тези емоции?

В МОМЕНТА НЯМА ПО-ЕФЕКТИВЕН, ПО-ИЗГОДЕН, С ПО-ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ КАНАЛ, ЧРЕЗ КОЙТО ДА СИ ОСИГУРИТЕ КЛИЕНТЕЛАТА И БИЗНЕСА, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕТЕ.

Ето интересните тенденции на съвремието, които са факт:
1) Докато потребителите бягат от флаерите на улицата, те нямат търпение да влязат във фейсбук
2) Докато всички други средства звучат като реклама, във фейсбук можете да говорите с хората, да ги забавлявате, провокирате, задържате вниманието им ЕЖЕДНЕВНО
3) Докато при други кампании предизвиквате ефект в началото, който постепенно отминава и отмира, във фейсбук получавате точно обратното – лавинообразно засилване на популярността и вниманието във времето…

Мога да продължа да изреждам до безкрай. Но основното послание остава едно и също:
Ако знаете как правилно да насочите усилията си във фейсбук, как прецизно да таргетирате потребителите, как да построите рекламите си и как да ги оптимизирате с времето РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОЖЪНЕТЕ ЩЕ НАДМИНАТ И НАЙ-СМЕЛИТЕ ВИ ОЧАКВАНИЯ.
Без значение колко голям или малък е бизнесът ви, можете да превърне вашата фейсбук страница от шарено място с няколко десетки или стотици фена в ПЛАТФОРМА ЗА РАЗРАСТВАНЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС И ПЕЧАЛБА.

Здравейте, аз съм Роси Георгиева – консултант по онлайн брандинг, фейсбук специалист и обучител.
През последните години се превърнах в презентатор на теми като
– фейсбук маркетинг
– маркетинг на съдържанието
– онлайн брандинг и презентационни умения.

Собственик на бутикова агенция за фейсбук маркетинг – Фейс Профитс.

1.Това, което основно правя са индивидуални консултации, както индивидуални, групови и корпоративни обучения по теми фейсбук маркетинг, маркетинг на съдържанието, онлайн брандинг и презентационни умения.

Обученията са обикновено доста практически ориентирани и тяхната цел е бизнесът или човекът, който ме е наел да поеме управлението на своята фейсбук страница самостоятелно. Често в тези обучения засягаме останалите компоненти на маркетинга, които бизнесът използва – това е задължително и много полезно.

Друга моя важна задача е управлението на Фейсбук страници за конкретни Бизнеси – създаваме адекватно съдържание, което да го брандира и да изпраща точните послания до точните потенциални и реални клиенти на бизнеса в мрежата.

2.Освен това с моя екип създаваме, управляваме и оптимизираме фейсбук рекламни кампании, които са в синхрон с бизнес и цялостната маркетинг стратегия на тези, които избират да ни се доверят.

Нашата роля е подпомогнем популяризирането им в социалната мрежа, както и продажбите на конкретни продукти, услуги или личен бранд.

Работила съм и с много личности по тяхното индивидуално представяне в мрежата. Оказа се доста интересно предизвикателство.

След повече от 5 години работа по различни бизнес страници във Фейсбук, разбрах, че най-добрата формула за успешен проект е съчетанието на моите умения и знания за Фейсбук, с мисията и стойносттa, на вашия продукт или услуга.


Всичко, което прилагам и препоръчвам на всеки един бизнес, избрал да ми се довери, е тествано и видяно в практиката. Разбира се, не се пропускат тенденциите, както и разработването нови и универсални стратегии, подходящи за различните продукти и услуги.

С моите колеги и партньори, избираме да покажем човешката страна на бизнеса, като освен продуктите и услугите, комуникираме неговата мисия, убеждения, ценности и принципи.

 

Какви цели постигаме?
1. По-атрактивна визия

Актуални, интересни и привлекателни за всеки, който има нужда от вашия бизнес.

2. По-голяма ангажираност

По-дълбока връзка с феновете на страницата, с цел да се превърнете в избор номер едно във вашия бранш.

3. Лоялни клиенти

Фенове, които не само харесват вашата страница, но са готови да купят от вас… отново и отново.

Facebook е навик, в който бизнесът може да се внедри. Това е най-голямата рекламна платформа, която присъства в ежедневието на хората. И най-евтиният канал за реклама, който конкурира националните радиа и телевизии по света днес.

Никой не отива във Facebook, не включва телевизора или радиото, за да купува продукти или да използва услугите ви. Но вашите клиенти са във Facebook. Разбирането за това къде са насочени погледите им и какви са техните навици, позволява да издялате правилното послание към правилната група от хора, привличайки повече клиенти с по-малко разходи!

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Изпратете запитване ТУК![/ap_tagline_box]

  Фирма: „Фейс Профитс ЕООД“
Собственик и управител: Росица Георгиева

11751049_10206513527729484_477597057_n (2)