Последвай ме

Управлявай Фейсбук, Месинджър, Инстаграм от едно място

Цялата комуникация за Бизнеса на едно място, в една апликация. Как ви се струва? На мен като пестене на време и много по-добра организираност. Вече можем да управляваме комуникацията с нашите последователи и клиенти във Фейсбук, Месинджър и Инстаграм от една апликация на нашия смартфон. Функцията ще бъде достъпна за тези, които използват мобилната апликация за Бизнес страници на Фейсбук (Pages).


Цялата тази информация ще може да бъде намирана, след като натиснем веднъж иконката за Messenger долу в средата на апликацията за страници (Pages).

masg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ще имаме достъп до всякакви запитвания, свързани с Фейсбук (коментари, ревюта, лични съобщения, публикации на посетители), както и Инстаграм лични съобщения и коментари.

Когато правим това за първи път, апликацията ще поиска от нас да се свържем автоматично с Инстаграм профила си.
Освен да следим кореспонденцията с другите, ще имаме достъп до публичните профили, с които кореспондираме.

 

[ap_tagline_box tag_box_style=”ap-bg-box”]Абониране за безплатни съвети от Роси![/ap_tagline_box]

 

Казват, че тези опции ще ни помогнат проследяването на всички дискусии и ние няма да пропускаме най-важното от тях. Ако не използваме Бизнес Мендижър за управление на страници, това е още една добра възможност да се откъснем от личния си профил и да се фокусираме върху бизнес разговорите си.

За мен лично, това ще спестява време, защото всичко ще бъде на едно място. Функциите навлизат постепенно, така че очаквайте промяната през следващите седмици.

Ето как изглежда новата апликация. Споделям снимка на друг източник, тъй като информацията е съвсем нова, а промяната все още не е дошла при мен.

Снимка: www.adweek.com

pageslinkfacebookmessengerinstagraminbox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ap_button button_size=”ap-large-bttn” button_url=”https://rosygeorgieva.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/” button_type=”ap-bg-bttn” button_color=”ap-default-bttn” button_align=”ap-align-none”]Маркетинг продукти от Роси Георгиева [/ap_button]

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *