Благодарим за идеите, помощта и подкрепата!

СВАТБЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ WWW.SVATBENCENTER.BG

Екипът е много доволен от обучението. Получихме яснота за това, в каква посока трябва да работим и какво да променим. Видяхме грешките и недостатъците в сегашното ни поведение във Фейсбук. Роси зададе въпроси, за които сме досещали, но често сме оставяли без отговор. Провокира ни да търсим решения, показа ни как да представим нашите предимства, как да говорим за себе си и дейността си. За всичко това, безкрайно благодарим!

DEVISE EXPERT - УЧЕБЕН ЦЕНТЪР WWW.EXPERT-BG.ORG

Роси, освен талантлива, е невероятен професионалист. Щастлива съм, че работя с нея!

СТЕФКА АГАФОНОВА - СОБСТВЕНИК НА САЛОНИ ЗА КРАСОТА "ПРЕСТИЖ" WWW.PRESTIGE-SALONI.COM

Роси Георгиева е един млад и перспективен човек, с огромни амбиции и стремеж да даде най-доброто на своите клиенти. Отговорна, умна, устремена, тя би била отличен консултант за вашия успех във Фейсбук.

ТАНЯ ИЛИЕВА СОБСТВЕНИК НА "ЕВРОКОНСУЛТА" ЕООД

Обичам мислещите и креативни хора, и Роси е една от тях! Само за един месец тя и екипът й направиха чудеса с моята фейсбук страница, а оттам и с продажбите в онлайн магазина. Изключително кооперативна и отговорна! За мен е удоволствие да работя с нея! И я препоръчвам на всеки, който разбира мощта на фейсбук маркетинга. Роси е специалист от класа!

ДОРИНА НИКОЛОВА СОБСТВЕНИК НА МАГАЗИН ЗА БИЖУТА

Аз съм лекар по професия. Посещавам лекциите и обученията на Роси във връзка с реклама на моите собствени медицински центрове. От Роси научих, колко различна и важна за бизнеса е ПРАВИЛНАТА реклама във фейсбук. Препоръчвам Роси на всички, които искат да рекламират бизнеса си в огромната аудитория на фейсбук.

РОСИЦА ШЕЙТАНОВА СОБСТВЕНИК НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ В ГРАД СОФИЯ

Роси Георгиева - един истински професионалист в областта на Фейсбук маркетинга и Инстаграм, отличен консултант, презентатор и обучител. Препоръчвам горещо - тя е едно от решенията за успех на Вашия бизнес! Макар и млада, тя е изключително целеустремена, компетентна, изпълнена с идеи и множество успешно реализирани проекти. Продължавай все така, пожелавам много бъдещи успехи!

ИЛОНКА МИТКОВА-ЧЕРНАЗ СЪДРУЖНИК И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ ФОНДАЦИЯ "БЪДЕЩЕ ЗА ТАЛАНТИ"

За стартирането на своя нов проект Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ знаех, че ми трябва специалист за фейсбук страницата на клуба. Доста дълго търсих из мрежата човека, който най-добре може да пресъздаде идеята в пространството, професионалистът на който мога да се доверя изцяло и на който няма да ми се налага да преглеждам работата преди да бъде пусната в мрежата. И накрая я открих, НЕЯ - Росица Георгиева. Млада, Креативна и Отговорна към онова, което върши. Какво повече можех да искам! Доверих й се и не сгреших. Вече знам, че дългото търсене си е заслужавало и че който търси-намира.

ИВА ВЛАДИМИРОВА - СЪЗДАТЕЛ НА ДАМСКИ КЛУБ "БИЗНЕС НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА" WWW.ZRAVOSLOVENJIVOT.COM

"Роси съживи фейсбук страницата на БГ Семинари. Качеството на работата й ми показа нови измерения в интернет маркетинга."

РОСИЦА КОСАЧЕВА СОБСТВЕНИК НА "БГ СЕМИНАРИ" - СЕМИНАРИ ЗА ЛИЧНОСТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

"Роси, радвам се, че те срещнах и ти благодаря за идеите, желанието и всичко, което правиш за нас във Фейсбук!"

КРЕМЕНА ДИМИТРОВА СОБСТВЕНИК НА ВЕРИГА ЗАВЕДЕНИЯ "САНДВИЧАРНИКА"

"Роси е лоялен партньор и безкраен извор на енергия, и желание за развитие. Възхищавам се на уменията и старанието, което полага, за да даде най-доброто във Фейсбук маркетинга."

СИЛВИЯ МАТЕЕВА ОСНОВАТЕЛ НА FACE PROFITS

"Роси има уникалното умение да влезе "под кожата" на всеки бизнес и знае как да направи точно така, че Facebook да започне да работи за него. И е повече от страхотно, когато този бизнес е твоят ."

ГЕОРГИ КАЗАКОВ ПОРТРЕТЕН И СВАТБЕН ФОТОГРАФ

"Много сме доволни, откакто Роси управлява нашата Фейсбук страница. Вярваме, че това помага за нашето успешно брандиране. Виждаме добри резултати, верни фенове и активни потребители всеки ден."

"МАУСТОЙС"- МАГАЗИН ЗА ДЕТСКИ ИГРАЧКИ WWW.MOUSETOYS.EU

"В началото бях скептична към Фейсбук и не знаех, какъв е смисълът от подобна реклама. Само бях чувала, че е модерно и помага в увеличаването на продажбите. След време разбрах, че Фейсбук дава мново повече. Помага да позиционирам бизнеса си позитивно и да се доближа до потребителите, които имат нужда от моите продукти и услуги. На Роси благодаря за търпението и доброто отношение към всеки коментар и запитване в страницата ни."

ГЕРГАНА МЕТЕВА - СОБСТВЕНИК НА САЙТ ЗА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ WWW.ZRAVOSLOVENJIVOT.COM

"Благодарение на Роси разбрах силата на Фейсбук. След едночасово обучение се осмелих да приложа съветите й - започнах да създавам всякакво съдържание и да представям издадените от мен материали. Благодарение на това поръчките "заваляха". Цяло лято си почивах, докато печелех през социалната мрежа. Затова вече казвам на всичките си приятели - Фейсбук, Фейсбук и само Фейсбук! "

EКАТЕРИНА ДОНЧЕВА ИЗДАТЕЛ И ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА СП. ЕЗДА

Роси Георгиева е професионалист, когото бих препоръчала на приятелите си, клиентите си и партньорите си. Впечатляващото у нея е баланса, който намира в отношението към клиентите си и естеството на техния бизнес, тъй като съумява едновременно да дава здравословни съвети, да показва верния път, ако се налага - дори да обърне посоката, но заедно с това да задоволява желанията и очакванията на клиента. Консултациите, които предоставя като маркетолог са винаги обосновани с факти, статистика, успешни практики, финансово аргументирани и с поглед в перспектива. Цялостното управление на страница, кампания или каквото и бъде поверено, е съпроводено с неуморен труд, много дълбочина и вникване в спецификата на материята, лично отношение и огромен заряд за осъществяване на набелязаните цели. Благодарение на нея за минимални срокове се постигнаха невероятни резултати, които се отразиха не само на моментните финансови постъпления, но и са основа за бъдещо развитие и допълнителни ползи. Щастлива съм, че ми бе препоръчана и се доверих на тази млада, амбициозна и интелигентна работеща дама, която успя да постигне сякаш неусетно набелязаните високи цели за развитие на страницата и представянето на дейността ми във ФБ. Благодаря ти, Роси!

ВИОЛЕТА МАНОЛОВА ПСИХОЛОГ, ПСИХОТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА ФОНДАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПСИХОЛОГИЯТА

Роси бързо спечели моето доверие. Скъсява дистанцията в отношенията с лекота и представя информацията достъпно и разбираемо. След консултацията с нея добих по-ясна представа за начина, по който да използвам фейсбук и смело се гмурнах в експерименти. Със сигурност ще потърся услугите й отново.

MИЛЕНА ДОБРЕВА СОБСТВЕНИК НА ФИРМА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН "ONA INTERIOR DESIGN"

По време на консултацията с Роси, ми хареса, че лесно и бързо се разбираме по същество. Вече я препоръчвам на колеги и приятели.

ИЛИЯ ДАМЯНОВ ЗЪБОЛЕКАР И СОБСТВЕНИК НА ALPHADENT