Последвай ме

3 стъпки – стратегия за увеличаване на популярността и продажбите онлайн

3 стъпки – стратегия за увеличаване на популярността и продажбите онлайн

 

За целта ще ползваме инструментите – уебсайт, фейсбук реклама и добре написано съдържание.

Това видео на първо място ще ви помогне да разберете дали имате вътрешни пречки, които на вас самите като хора ви пречат да се развивате. А след това разгледайте и техническите ми препоръки 🙂

🔥Винаги ще намерим причини да не правим действие. Най-често виновни ще са обстоятелствата или другите. Единственият начин да се справим с онлайн маркетинга е да се справим със себе си.

И вече конкретно по темата за стратегията. 

Стъпка 1

Подготви своята лендинг страница, която да е част от съвременния дизайн на сайта ти. Подготви достатъчно съдържание на нея, което да обяснява проблема и да дава решение на потребителите.

(>>> така развиваш името си и в google)

 

1.1. Toва не означава да неглижираме останалата част от сайта, той трябва да бъде винаги поддържан, информацията, доколкото можем – актуализирана.

Едно добре подредено меню, което да се организира, спрямо продуктите и услугите, които предлагаме. Сайтът има за цел да ПРДАВА. Подбирай информацията добре, бъди обстоятелствен – това на хората им харесва, защото посещават сайта ти с цел да се информират.

И добавяй информация “обратна връзка от клиенти”!Много ценно и важно е това!

 

Стъпка 2

Помисли на кого да рекламираш – добре подготвен таргет, при настройката на една рекламна кампания през фейсбук е доста важна. Това ще определи до кои хора достигаме, кои ни виждат, а от там и конкретните резултати – ангажиране, продажба, верни последователи.

( >>> това зависи много от бизнеса и какво точно ще предлагаш)

 

2.2.Ако търсиш масовката, залагай на по-широки аудитории и по-малко интереси – така ще достигаш до много повече хора и съдържанието ти ще се разпространи по-бързо.

Всяка реклама и всяка аудитория имат различна цел, съобразявай целите с настройката на рекламата, повярвай  ми, това има огромно значение!

 

Стъпка 3

Тествай 2 криейтива за реклама – една и съща снимка, но два различни текста – по-дълъг обяснителен, и по-кратък (продажбен, с директното предложение).

Пусни ги едновременно, за да си сигурен, че тестването е реално и рекламите са одобрени долу-горе по едно и също време.

(>>> на обученията много често говорим за тестване, разберете възможностите на социалните мрежи и опитвайте това, което ще заработи за вас)

 

3.3.Ако продаваш себе си и собствените си знания, заложи на личната си визия, това помага да се скъси дистанцията. Но запомни – има една граница, която ако бъде прекрачена става все едно “аз говоря само за себе си и избивам комплекси”.

Аудиторията познава това. Дори да те харесва, тя иска да знае, че ти си в мрежата, заради нея. Така че, преди да говориш само за себе си, поговори с какво можеш да бъдеш полезен на другите.

🎥Ако търсите конкретна стратегия и идеи за вашите реклами и кампании онлайн – свържете се с мен за лична индивидуална консултация 🙂 Ще начертаем план и ще видим кое е най-доброто за вас, вашето ниво на развитие и вашите клиенти!

ВИДЕО

Как да генерираме идеи за повече продажби и по-добър брандинг? Какво общо има начина на комуникация с това?
>>> За който стартира сега – вижте повече тук: www.rosygeorgieva.com/social-products/името-ти-може-да-продава-онлайн-курс

ВИДЕО

Реклама във Фейсбук и Инстаграм – “Името ти може да продава”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *