За Роси

Здравей, знам, че тук очакваше да видиш стандартна информация за продукта “Консултация”. Но ще те изненадам. Защото това не е обикновен продукт.
Това е консултация, която има за цел да вникне в дълбочина и да ти помогне да преоткриеш своите презентационни умения, акцентирайки върху твоите лични презентаторски качества. Това е консултация, ориентирана към личността. Към най-важния компонент от една презентация – ТИ.

Консултацията протича в рамките на 80 минути

Консултацията е фокусирана върху 1 човек

Консултацията дава възможност за упражнения, работа с гласа и поведението пред аудотрия

Консултацията включва ораторски и мотивационни похвати, които ангажират аудиторията и правят презентатора въздействащ и запомнящ се

Консултацията включва подбор на съдържанието, което ще предаде правилните послания и ще продаде идеята на презентатора

Консултацията НЕ включва похвати и техническо оформление с Power Point или други подобни програми. Това също се коментира, но не в дълбочина.

Аз съм Роси Георгиева и имам над 5 години опит в организирането и рекламирането на събития. Имам над 5 години опит в презентирането пред публика, чрез фейсбук видео похвати, както и лични презентации, продавайки своите фейсбук маркетинг услуги и бизнес събития.

Вярвам, че има с какво да ти помогна и какво да ти дам, така че да бъдеш по-смел, по-уверен и по-сигурен в качествата и знанията си.

Изпрати запитване за консултация тук!

 

Изпрати запитване

Това не е типично предложение за услуга, защото аз не съм типичен презентатор.
Аз съм човек, който залага на практиката.

Прочела съм точно 2 книги за презентационни умения, а всичко друго, което знам е научено от опит, от практика, от притеснения, от грешки и от успехи.

И най-важното е, че не се страхувам и не се срамувам да го призная. Защото за мен не съдържанието има значение, а резултатите.

Щом една презентация може да донесе финансов резултат, значи тя е успешна!

Eто едно любителско видео от безплатен семинар на тема Фейсбук Маркетинг, тук ще се запознаеш с част от моите умения.

Изпрати запитване за консултация тук!

Изпрати запитване