Последвай ме

КОНСУЛТАЦИЯ

ПРЕЗЕНТАЦИОННИ УМЕНИЯ

Здравей

Знам, че тук очакваше да видиш стандартна информация за продукта “Консултация”. Но ще те изненадам. Защото това не е обикновен продукт.

Това е консултация, която има за цел да вникне в дълбочина и да ти помогне да преоткриеш своите презентационни умения, акцентирайки върху твоите лични презентаторски качества. Това е консултация, ориентирана към личността. Към най-важния компонент от една презентация – ТИ.

 • Консултацията протича в рамките на 80 минути
 • Консултацията е фокусирана върху 1 човек
 • Консултацията дава възможност за упражнения, работа с гласа и поведението пред аудотрия
 • Консултацията включва ораторски и мотивационни похвати, които ангажират аудиторията и правят презентатора въздействащ и запомнящ се
 • Консултацията включва подбор на съдържанието, което ще предаде правилните послания и ще продаде идеята на презентатора
 • Консултацията НЕ включва похвати и техническо оформление с Power Point или други подобни програми. Това също се коментира, но не в дълбочина.

Аз съм Роси Георгиева

И имам над 5 години опит в организирането и рекламирането на събития. Имам над 5 години опит в презентирането пред публика, чрез фейсбук видео похвати, както и лични презентации, продавайки своите фейсбук маркетинг услуги и бизнес събития.

Вярвам, че има с какво да ти помогна и какво да ти дам, така че да бъдеш по-смел, по-уверен и по-сигурен в качествата и знанията си.

Изпрати запитване за консултация

Това не е типично предложение за услуга, защото аз не съм типичен презентатор.

Аз съм човек, който залага на практиката.

Прочела съм точно 2 книги за презентационни умения, а всичко друго, което знам е научено от опит, от практика, от притеснения, от грешки и от успехи.

И най-важното е, че не се страхувам и не се срамувам да го призная. Защото за мен не съдържанието има значение, а резултатите. Щом една презентация може да донесе финансов резултат, значи тя е успешна!


Eто едно любителско видео от безплатен семинар на тема Фейсбук Маркетинг, тук ще се запознаеш с част от моите умения.

Изпрати запитване за консултация

Индивидуална консултация по презентационни умения.


Консултацията е подходяща за начинаещи в презентирането. За тези от вас, които нямат опит в това и искат да станат по-добри.
Консултацията е подходяща за напреднали, за тези от вас, които имат нужда от съвет и помощ в това да станат още по-добри пред аудитория.
Консултацията е подходяща за всеки, който иска да бъде магнетичен, смел и можещ да продаде идеята си.

Защо точно аз ще ти помогна?

 • Имам опит в презентирането пред камера - видео и телевизионни предавания.
 • Имам опит в презентирането на сцена, на живо пред над 200 и повече души на тема брандинг и фейсбук маркетинг.
 • Имам опит в презентирането пред студенти, била съм гост лектор в университети в София, Бургас, Варна и Велико Търново.
 • Имам опит в презентирането и продажбата на маркетинг услуги, които предлагам на малкия, среден и голям бизнес в България и извън страната.
 • Имам опит като водеща на бизнес и вдъхновяващи събития, част от клуб "Младите дами в Бизнеса".

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Свържете се с мен за конкретно предложение и програма! Съобразено с вашия бизнес/дейност!