3 стъпки – стратегия за увеличаване на популярността и продажбите онлайн

Home / Фейсбук и Маркетинг Съвети / 3 стъпки – стратегия за увеличаване на популярността и продажбите онлайн

3 стъпки – стратегия за увеличаване на популярността и продажбите онлайн

 

За целта ще ползваме инструментите – уебсайт, фейсбук реклама и добре написано съдържание.

🤘Стъпка 1 – подготви своята лендинг страница, която да е част от съвременния дизайн на сайта ти. Подготви достатъчно съдържание на нея, което да обяснява проблема и да дава решение на потребителите.
(>>> така развиваш името си и в google)
🤘Стъпка 2 – помисли на кого да рекламираш – добре подготвен таргет, при настройката на една рекламна кампания през фейсбук е доста важна. Това ще определи до кои хора достигаме, кои ни виждат, а от там и конкретните резултати – ангажиране, продажба, верни последователи.
( >>> това зависи много от бизнеса и какво точно ще предлагаш)
🤘Стъпка 3 – тествай 2 криейтива за реклама – една и съща снимка, но два различни текста – по-дълъг обяснителен, и по-кратък (продажбен, с директното предложение).
Пусни ги едновременно, за да си сигурен, че тестването е реално и рекламите са одобрени долу-горе по едно и също време.
(>>> на обученията много често говорим за тестване, разберете възможностите на социалните мрежи и опитвайте това, което ще заработи за вас)
🎥Ако търсите конкретна стратегия и идеи за вашите реклами и кампании онлайн – свържете се с мен за лична индивидуална консултация 🙂 Ще начертаем план и ще видим кое е най-доброто за вас, вашето ниво на развитие и вашите клиенти!

ВИДЕО

Как да генерираме идеи за повече продажби и по-добър брандинг? Какво общо има начина на комуникация с това?
>>> За който стартира сега – вижте повече тук: www.rosygeorgieva.com/social-products/името-ти-може-да-продава-онлайн-курс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Запитванеx

С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.

Пиши на Роси тук